Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Ψηλά απ’ τη Γέφυρα στο Θέατρο Βεάκη

    on

    |

    views

    and

    comments

    Ο Γιώργος Νανούρης σκηνοθετεί το αριστούργημα του Άρθουρ Μίλερ, «Ψηλά απ’ τη Γέφυρα», στο Θέατρο Βεάκη, από 28 Οκτωβρίου.

    Ο Πυγμαλίωνας Δαδακαρίδης στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Έντι Καρμπόνε, ζωντανεύει τον τραγικό  ήρωα, που το ανομολόγητο πάθος του για την νεαρή ανηψιά της γυναίκας του, πυροδοτεί μια συγκλονιστική εσωτερική σύγκρουση, η οποία τον οδηγεί στην αυτοκαταστροφή του.

    Η Ιωάννα Παππά υποδύεται την Μπέατρις, τη σύζυγο του Έντι, η οποία καταλαβαίνει τι του συμβαίνει  και προσπαθεί μέχρι τελευταία στιγμή να τον βοηθήσει να βγει απ’ το αδιέξοδο του.

    Τον ρόλο του Αλφιέρι, δικηγόρου αλλά και αφηγητή της παράστασης, ερμηνεύει ο  Δημήτρης Μαυρόπουλος.

    Ο Δημήτρης Καπετανάκος, στον ρόλο του Μάρκο, ενός από τους δυο μετανάστες που φιλοξενεί η οικογένεια Καρμπόνε στο σπίτι της.

    Στους ρόλους των δύο νέων που γνωρίζονται και ερωτεύονται, ο Μιχάλης ΠανάδηςΡοντόλφο, αδελφός του Μάρκo – και η πρωτοεμφανιζόμενη Ευγενία ΞυγκόρουΚάθριν,  ανηψιά του Έντι.

    από 28 Οκτωβρίου
    κάθε εβδομάδα, Τετάρτη έως Κυριακή

    Μετάφραση – Σκηνοθεσία -Φωτισμοί: Γιώργος Νανούρης

    Πρωταγωνιστούν:
    Πυγμαλίωνας Δαδακαρίδης, Ιωάννα Παππά,

    Δημήτρης Μαυρόπουλος, Δημήτρης Καπετανάκος,

    Μιχάλης Πανάδης, Ευγενία Ξυγκόρου

    Κοστούμια: Dante

    Σκηνικός Χώρος – Μουσική Επιμέλεια: Γιώργος Νανούρης

    Φωτογραφίες προβών: Ελίνα Γιουνανλή

    Share this
    Tags

    Must-read

    Οι μπαλάντες του Βασίλη στο θέατρο Βέμπο

    Οι μπαλάντες του Βασίλη Από Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου στο θέατρο Βέμπο (Καρόλου 18, Αθήνα) Εισιτήρια: https://www.more.com/music/oi-mpalantes-tou-basili/ Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου πιο αισθαντικός από ποτέ μας προσκαλεί σε ένα μελωδικό ταξίδι...

    Το Underground στο Art Week με τη Λένα Αρώνη

    Δείτε τους Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, Γιάννη Τσορτέκη και Αλεξάνδρα Αϊδίνη στο Art Week με τη Λένα Αρώνη: UNDERGROUND Βασισμένο στην ομώνυμη εμβληματική ταινία του Εμίρ Κουστουρίτσα Διασκευή -...

    Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος μιλάει με τη Ναταλία για το Underground

    UNDERGROUND Βασισμένο στην ομώνυμη εμβληματική ταινία του Εμίρ Κουστουρίτσα Διασκευή - Σκηνοθεσία: Νικίτα Μιλιβόγιεβιτς Πρωταγωνιστούν οι Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Γιάννης Τσορτέκης, Αλεξάνδρα Αϊδίνη Εισιτήρια: https://www.more.com/theater/theatroakropol/underground/ Η εμβληματική ταινία «Underground» του Εμίρ...
    spot_img

    Recent articles

    More like this